Velværerom Hudpleie

Om Meg

velværerom Marta

Kjære vakre Kunde!

Jeg ønsker at du skal trives og ha det bra på Velværerom. Du er viktig for meg. Uten deg hadde ikke jeg hatt mulighet til å utvikle meg og bli en dyktig behandler som du fortjener!
Derfor vil jeg si: «Takk for din tillit».

Jeg heter Marta og er en utdannet, erfaren hudpleier som jobber med ansiktsmassasje, hudpleie, farging av vipper og bryn, vippeløft, velgjørende-massasje. Jeg har også drevet med voksbehandling og intim-voks i mange, mange år.

Jeg tilbyr deg som min kunde, vennlig hudpleie med sjel. Den er miljøtilpasset, oppbyggende og bidra til en sunn hud i balanse. Basert på produkter og behandlinger i respekt for hudens naturlige funksjon. Ingen aggressive peelinger og behandlinger finnes hos Velværerom. Jeg vil heller fokusere på et naturlig alternativ innen anti-aging. Kosmetiske apparater som renser huden godt, naturlige ingredienser, ansikts massasje, avspenning og alternative effektive behandlinger. Dette er min måte å ta vare på din hud og skjønnhet.

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til Velværerom.

Du vil bli møtt med kunnskap og omsorg for pleie av dine behov og utfordringer, og jeg skal gjøre mitt beste at du skal føle deg vel og fornøyd etter behandling hos meg.

Velværerom Hudpleie

Scroll to Top
Vi bruker cookies for nettsidefunksjonalitet, analyse og markedsføring. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies. Du kan alltid deaktivere informasjonskapsler i din nettleser.