Kobido

KOBIDO OG SKJØNNHET
HOS VELVÆREROM

Hva betyr "ta vare på skjønnheten" på japansk?

kobido velværerom hudpleie Trondheim

JAPANSK SKJØNNHETSPLEIE er en del av HELSE-kategorien.

En helhet som inkluderer riktig regelmessig pleie, kombinert med sunn mat rik på mettede fettsyrer, mineraler og vitaminer, søvn, bevegelse, optimisme og mental trening. Japanske kvinner er veldig klar over at livsstilen er synlig i ansiktet og kroppen.

kobido trondheim velværerom hudpleie

DET ER SNAKK OM PRO-ALDRING HELLER ENN ANTI-ALDRING.

I denne kulturen er det viktig å lære seg å ta vare på huden helt fra barndommen. Japansk pleie er basert på rensing, solbeskyttelse og hudpleie med gode aktive ingredienser. I tillegg bruk av alle mulige naturlige og oppbyggende behandlinger og ansiktsmassasje som motvirker aldring av huden i stedet for fiksing. Med andre ord: de ønsker å forhindre rynker i å vises før de dukker opp.

kobido trondheim velværerom hudpleie

HVILKE BEHANDLINGER ER JAPANSKIE KVINNER OPPTATT AV?

De aksepterer sin alder fordi det er en naturlig gang, men de kan ta vare på seg selv på en slik måte at de ser bra ut for sin alder. I stedet for invasivebehandlinger som fikser kjapt, velges ofte andre teknikker hos profesjonelle hudpleiere. De velger regelmessig ansiktsrens, hudpleie med mesoterapi og ansiktsmassasje. Japansk massasje er en ekstremt effektiv metode for ansiktsløftning. Den gjør huden mer oppkvikkende, gir naturlig løft, ny glød, stimulerer muskler og vev, myker ansiktsuttrykket og gir vitalitet i ansiktet. Dette er ikke noen luksus for dem, men noe de er vant til å gjøre regelmessig.

kobido trondheim velværerom hudpleie

JAPANSKIE KVINNER ER IKKE OPPTATT AV GLAMOUR ELLER ET PERFEKT UTSEENDE.

Det er viktigere for dem å ha en sunn, vital, klar og strålende hud, enn å være åpenbart vakker. De setter pris på seg selv og sin særpregede skjønnhet. Gode rutiner for daglig hudpleie er viktig. Grundig rengjøring om kvelden. Deretter fuktes, næres og masseres huden. Om dagen brukes solkremer. Det er velkjent og bevist at UV-stråler akselererer aldringsprosessen i huden.

Hva betyr KOBIDO ?

KOBIDO-GAMMEL MÅTE TIL SKJØNNHET!

kobido-Trondheim

KOBIDO er en ansiktsmassasje som ble utviklet på 1400-tallet i Japan, og er en av verdens eldste massasjeteknikker. Gjennom tidene har hundrevis av mennesker benyttet seg av denne behandlingen for å få et naturlig ansiktsløft. Autentisk KOBIDO ansiktsmassasje praktiseres av mindre enn hundre studenter over hele verden. Men hudpleieklinikker og beautyskoler har blitt fantastisk inspirert av DENNE til å lage spesifikke anti-aldringsritualer. Og det er flott, for som vitenskap beviser – at kombinerte ansiktsmassasje terapier har en effektiv og gunstig innvirkning på vårt utseende og velvære.

marta-velvarerom

Jeg har gjennomgått en europeisk massasjeskole, hvor jeg har lært min japanske massasje KOBIDO. Jeg har også fullført flere kurs i japansk/asiatisk hudpleie, som Tsuboki - japansk massasje, Kyukaku ansiktsmassasje med japanske kopper, Lifting 3D for både kropp og ansikt. I tillegg deltok jeg på mange spennende ansiktsyoga workshops. Jeg har allerede praktisert i et par år med å massere mine kunders vakre ansikter. Jeg kombinerer disse teknikkene for å oppnå best mulig resultat for deg som min kunde. En av hemmelighetene bak asiatiske kvinners vakre og sunne hud, takke være regelmessig ansiktsmassasje. Jeg ble så inspirert av dette, at jeg lærer og oppdager stadig nye ansiktsmassasjeteknikker som kan gjenopprette gløden i huden, og holde den ung i lang tid. Med ønske om å studere videre denne unike massasjekunnskapen rett fra roten, er jeg nå en student i online class hos masteren av Kobido selv.

KOBIDO japansk ansiktsmassasje hos Velværerom!

Jeg tilbyr japansk massasje/behandling og denne er akkurat inspirert av skjønnhet, glede, hudpleie og livsstil fra den japanske omtanke-pleie verden.

Jeg ønsker å invitere deg til Velværerom Hudpleie i Trondheim på KOBIDO ansiktsmassasje sin reise. Massasjen er en skjønnhets – og velværeopplevelse for å vekke naturlig skjønnhet i ansiktet ditt, og samtidig hjelpe hele kroppen til å føle seg avslappet, noe som gjør den til en helt spesiell ansiktsmassasje.

KOBIDO med sine avanserte teknikker, kombinerer raske og langsomme håndbevegelser for å forbedre blodsirkulasjonen og oksygentilførsel som gir huden ny energi og utstråling. Den består av følgende trinn: AVSLAPPING, LYMFEDRENASJE, ANSIKTS-AKUPRESSUR, DYP MUSKELLØFTING.

Hvordan du kan se ut og føle deg etter den unike KOBIDO ansiktsmassasjen:

-du blir deilig avslappet

-du blir bortskjemt

-du får løftet humøret og blikket

-du får mykere ansiktsuttrykk

-du får jevnere, fastere og lysere hud

-du vil like den nye gløden i huden din

-du får bedre velvære og mer energi

Bli overrasket! Se og føl hva mer denne unike massasjen KOBIDO  kan gjøre  for deg.

KOBIDO er en ideell massasje for deg hvis du:

-Ser symptomer som stress, tretthet og spenninger i hodet/nakken og ansiktet ditt. Dette er også en ideell behandling for personer som har spenningsproblemer i nakke og hode grunnet lange dager foran datamaskinen.

-Merker tegn på hudaldring som f.eks. rynker, og/eller har mangel på fasthet og elastisitet i huden.

-Plages av hovent og væskefylt ansikt (dårlig lymfedrenasje).

-Ønsker å forskjønne, stramme opp og bekrefte ansiktet ditt naturlig, samt oppleve en god følelse av velvære og kontakt med ditt indre.

Alle kan nyte de fantastiske effektene av japansk ansiktsmassasje, både menn og kvinner i alle aldre. Denne påvirker vår helse og skjønnhet positivt og gir ingen negative bivirkninger.

Men hvis du har følgende indikasjoner, skal du vente med å ha KOBIDO-behandling:

Feber.

Smittsomme hudsykdommer (virus, bakterielle, sopp).

Ubehandlet høy arteriell hypertensjon (høyt blodtrykk).

Utført estetiske injeksjonsbehandlinger med fillere / hyaluronsyre) inntil 6 uker.

Utført trådløft.

Utført uttrekking av tenner inntil 2 uker.

Utført tanninnplantat-behandling inntil 2 måneder.

Første 3 måneder i et svangerskap.

Massasje -og Skjønnhetsbehandlinger "På Japansk"
hos Velværerom:

KOBIDO oppstrammende ansiktsmassasje

Umiddelbar oppstramming og glød. Ren følelse av velvære. Inkluderer rens av huden/sminke, massasje for ansikt, hals, nakke og skuldre og avsluttende beskyttende serum/kremer

70 min - 1090 kr

KOBIDO "Glamour"

KOBIDO ansiktsmassasje med C-shot terapi for å få enda mer glød og næring til huden din. Det er en dose av glød, vitalitet og ungdom.
Inkluderer: KOBIDO ansiktsmassasje, skånsom SYREPENSLING som revitaliserer og jevner ut hudtonen, C-SHOT -AMPULLE. Ampullen vil sluses ned i huden ved hjelp av skinpen/Nano-needling for å penetrere huden dypere, noe som øker effektiviteten av behandlingen.
For et RESULTAT!
Løft, glød, spenst, klar hud,velvære i en behandling.

75 min - 1590 kr

Lift & Glow

DEILIG MASSASJE for ansikt, hals, nakke og skuldre med spesielt utvalgte steiner, som i sin form passer best til ansiktet. Den har som mål å slappe av overarbeidede ansiktsmuskler, utjevner linjer og lindre spenninger, slik at ansiktet ser yngre ut. Den hjelper til med å fjerne giftstoffer på nivå med lymfesystemet, stimulerer sirkulasjonen i vevet, oksygenerer og nærer den. Glødende hud som resultat og en herlig opplevelse!
Behandlingen er en unik hudpleie med massasjen, inkludert Gua Sha massasjesteiner, og deilig Sheet Maske.

75 min - 1590 kr

LIFTING "3D” – ANSIKSTMASSASJE

Løft uten skalpell – vi sier det er den innovative 3D-løfteteknikken. «Lifting 3D» er en metode for å jobbe med ansikt og kropp.
Fjerning av spenninger fra kroppen takket være passende teknikker gir en synlig løfteeffekt på ansiktet: løfter kinnene, gjenoppretter et mildt, avslappet utseende og ikke minst forbedrer kroppsholdning.
Massasjen begynner med omtrent 30 minutters trening/massasje av rygg. Løftemassasjen begynner allerede her takket være denne spesielle massasjeteknikken av ryggmusklene. Deretter går vi over til massasje av hals, armer og skuldre. Siste del består av en oppstrammende og avslappende ansikts og hodemassasje.

70 min - 1290 kr

Hver massasje kan bli "skreddersydd" og avhenger av dine individuelle forventninger og behov samt tilstanden til ansiktet/huden.

Anbefaler på det varmeste å prøve disse unike massasjeopplevelsene og få kjenne bedre velvære allerede etter første behandling.

Gleder meg til å se deg!

Scroll to Top
Vi bruker cookies for nettsidefunksjonalitet, analyse og markedsføring. Ved å trykke «Det er greit» godkjenner du bruken av cookies. Du kan alltid deaktivere informasjonskapsler i din nettleser.